Survival Kinderfeestje

Survival Kinderfeestje Meer info

Vier jouw Kinderfeestje bij Surviking Kids!🔥

Ben je op zoek naar een uniek en avontuurlijk kinderfeestje? Dan is het Survival Kinderfeestje bij Surviking Kids precies wat je zoekt!
Surviking kids verzorgt super leuke kinderfeestjes buiten al vanaf €24,95 per kind (2,5 uur), in de regio Pijnacker, Nootdorp en Delft of op verzoek evt. op een andere eigen locatie, mits vuurmaken ed. is toegestaan.

Ben je benieuwd wat Surviking Kids kan betekenen voor jou Survival Kinderfeestje? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken d.m.v. onderstaand offerte formulier.

Offerte aanvragen

Wat gaan we doen op het Survival Kinderfeestje?

Tijdens het survival kinderfeestje gaan de kinderen aan de slag met verschillende survival technieken. De activiteiten worden gegeven door onze professionele instructeurs die voor een onvergetelijke (mid)dag vol spannende en uitdagende activiteiten zorgen. Onze instructeurs zorgen voor een veilige omgeving waarin de kinderen zich volop kunnen uitleven en hun grenzen kunnen verleggen. Het survival kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan worden georganiseerd op onze locatie in het bos of op een door jou gekozen locatie.

Alle kids krijgen na afloop allemaal een 'Survival Diploma'. Voor de jarige hebben we nog een speciale verrassing 🎁.

 

}

Activiteiten:

Tijdens het Survival Kinderfeestje worden de volgende activiteiten gegeven: 

  • Vuur maken als Expeditie Robinson
  • Outdoor cooking boven het vuur
  • Speurtocht met kaart en kompas

Elke activiteit duurt ongeveer een half uur tot een uur en is inclusief water, limonade en wat lekkers voor de kinderen. Als je toevoegingen wilt aan de activiteiten kun je kiezen uit de optionele mogelijkheden. 

LET OP! Tijdens het Survival Kinderfeestje is de aanwezigheid van minimaal 1 volwassene/ouder vereist.

Bij Surviking Kids staat veiligheid voorop. Onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met het begeleiden van kinderen tijdens survival activiteiten. We zorgen voor een goede voorbereiding en een duidelijke uitleg van de activiteiten, zodat de kinderen veilig en met veel plezier kunnen deelnemen aan het survival kinderfeestje.

Optioneel:

  • Koffie en thee
  • Extra Versiering (hoedjes, toeters ect.)
  • Surviking Kids t-shirt

We beschikken tevens over een pop-up partytent en een grote tipi tent (evt. met kachel), dus ook bij iets minder weer kan het kinderfeestje gewoon een feestje worden. Indien nodig wordt het programma een klein beetje aangepast. Mocht het door de omstandigheden buiten echt niet door kunnen gaan, dan kunnen we in overleg naar andere mogelijkheden kijken.

Bekijk hieronder de foto's van eerdere Kinderfeestjes!

Brochure

Download hieronder de brochure en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Download de brochure

Boek nu het leukste en coolste kinderfeestje voor jouw kind!

Surviking Kids zorgt ervoor dat alles op locatie is geregeld, zodat zowel de kinderen als de ouders optimaal kunnen genieten.
Zijn er bijzonderheden of heb je andere wensen? Neem gerust contact met ons op d.m.v. onderstaand offerteformulier.

Offerteformulier