Scholen

Verzorgde buitenactiviteiten voor Scholen en BSO’s

Ben je opzoek naar een bedrijf die voor jouw school of klas buitenactiviteiten kan organiseren en begeleiden? Dan zit je bij Surviking Kids aan het juiste adres. Surviking Kids verzorgt buitendagen of weekenden op maat voor jouw school of klas. Ook kunnen wij invulling geven tijdens bijvoorbeeld een schoolkamp of buiten gymles. Daarnaast kan Surviking Kids ook buitendagen organiseren en activiteiten verzorgen voor de Buitenschoolse Opvang (BSO). Zijn de kids of jong volwassenen al wat ouder? Geen probleem! Onder de vlag van Surviking hebben wij ook voldoende mogelijkheden en expertise om ook deze doelgroep een gave experience te geven.

Ben je benieuwd wat Surviking Kids of Surviking kan betekenen voor jouw school of klas? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

BSO BSO
Buitendag Buitendag
Schoolkamp Schoolkamp

 

Surviking Kids Buitenactiviteiten

Surviking Kids organiseert en begeleid verschillende buitenactiviteiten die gericht zijn op samenwerken. Van vuur maken als Expeditie Robinson tot team building opdrachten. De activiteiten worden gegeven door onze professionele instructeurs die voor een onvergetelijke (mid)dag vol spannende en uitdagende activiteiten zorgen. Onze instructeurs zorgen voor een veilige omgeving waarin de kinderen of jongeren zich volop kunnen uitleven en hun grenzen kunnen verleggen.

De activiteiten kunnen worden georganiseerd op onze locatie in het bos of op een door jou gekozen locatie.

Wat zouden we voor jouw school of klas kunnen betekenen?

  • Buiten activiteiten in pauzes
  • Buiten gymlessen, zoals: bootcamps, team building opdrachten ect.
  • Buitendag of weekend op maat
  • Activiteiten organiseren en begeleiden op schoolkampen

Wij staan altijd open om andere mogelijkheden of wensen te bespreken.

Bij Surviking Kids staat veiligheid voorop. Onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren tijdens survival en buiten activiteiten. We zorgen voor een goede voorbereiding en een duidelijke uitleg van de activiteiten, zodat de kinderen en jongeren veilig en met veel plezier kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Surviking Kids zorgt ervoor dat alles op locatie is geregeld, zodat zowel de kinderen als de leerkrachten optimaal kunnen genieten.
Zijn er bijzonderheden of heb je andere wensen? Neem gerust contact met ons op d.m.v. onderstaand offerteformulier.

 

Bekijk onze Ouder & Kind Weekend Video