surviking kids

surviking kids

Tijdens een Ouder Kind Survival Weekend samen genieten met je kind van en in de natuur en een stapje terug uit het drukke leven. Terug naar onze basis in de natuur maar op een speelse manier, zodat iedereen er plezier aan beleeft. Zowel de kinderen als de volwassenen, zodat hier een gezamenlijke mooie herinnering wordt gecreëerd.

Bekijk reizen Agenda

Ouder Kind | Back 2 Nature

Ouder Kind | Find Your Path

Ouder Kind | Packraft 12-16jr

Surviking Kids

Samen genieten met je kind van en in de natuur en een stapje terug uit het drukke leven. Terug naar onze basis in de natuur maar op een speelse manier, zodat iedereen er plezier aan beleeft. Zowel de kinderen als de volwassenen, zodat hier een gezamenlijke mooie herinnering wordt gecreëerd.

Iedereen zit steeds meer achter een beeldscherm, eigen sociale bubbels worden gecreëerd, waardoor we de wereld om ons heen uit het oog verliezen en dat is jammer, want als je even de tijd neemt, zie je dat er zoveel moois om ons heen te zien is! De maatschappelijke druk van werken en presteren neemt alleen maar toe waardoor we minder tijd creëren om de rust te vinden en lekker in de natuur te zijn. Tijdens een weekend staan er verschillende soorten activiteiten in de planning. Deze activiteiten zijn vooral gericht op het samenwerken en het bewust zijn van wat je doet in de natuur.

Surviking Kids is onderdeel van Surviking, Trektochten & Expedities

Wat gaan we doen?

Tijdens de Ouder Kind Weekenden overnachten we in tenten en beleven we avontuurlijke en spannende dingen! We gaan bijvoorbeeld leren Vuur Maken, of een  Survival Shelter bouwen en in de Ardennen gaan we zelfs Packraften op de rivier!

Beleef de avonturen van Sam, de survivalkoning voor de kleintjes en leer zinvolle dingen over de natuur voor de grotere kids.

wat komt er zoal aan bod? *

Leer vuur maken als een Pro

Paracord Buddy's en bandjes

Survival Shelter

Outdoor cooking

Outdoor Gym

Speurtocht met Kaart en Kompas

* de activiteiten verschillen per weekend

Agenda

Ouder Kind | Packraft 12-16jr
Heen: 18 mei 2024
Terug: 20 mei 2024

Ouder Kind | Back 2 Nature
Heen: 08 juni 2024
Terug: 09 juni 2024